Как мога да се запиша онлайн за трак front-end раработка


0
Здравейте,
Бих искал да участвам в този трак онлайн, ако е възможно, но не успях да намеря инфо в сайта - най-вече кога започва. Закъснял ли съм?

Поздрави,
ЛюдмилОтговори1

Тук можеш да видиш дисциплините, които са ти необходими за да преминеш успешно трака Front - end уеб  разработчик. Вече започна C# 1. можеш да се запишеш от тук. Срокът за записване е до 4ти Ноември. Доколкото разбрах тази година HTML и CSS ще започнат след края на C#2, така че не си пропуснал нищо. Успех :)


от dimitar93 (35 точки)


1

Ако имаш в предвид Софтуерната Академия, не си закъснял, курсът ще започне след няколко месеца, преди това трябва да минат C#-част 1 и C#-част 2. Когато започне ще се появи в студентската система в таб Курсове :) А дотогава можеш да се подготвяш от материалите от миналата година ето тук.


от Hristo.B (3885 точки)


1
В сайта на Академията проверяваш кои курсове влизат във фронт-енд трака и следиш отново в сайта кога ще започнат. Доколкото помня обаче за всички тракове се изисква да минеш и началните курсове по програмиране, така че ако наистина е така, имаш достатъчно време да запишеш първия, който започна предния понеделник.

от kalbo_17 (2709 точки)


0
Благодаря на всички!