Задължителна ли е отборната работа?


2
Заглавието си го казва. Не намерих никаква информация относно това дали участва във формирането на оценка или задължителна ли е за отличния успех?Отговори1
Не е задължително да се включиш, но ако участваш и работиш, ще получиш бонус точки, които ще ти увеличат шанса за "Взет с отличие" на съответния изпит. Не е задължитлено условие да си учатсвал, за да имаш "Взет с отличие", може на изпита да изкараш 500/500 (или просто висок резултат) и тогава ще си си пак с отличие, въпреки че не си се включил в отборната работа.

от kalbo_17 (2709 точки)


-3
След като те питат, а не ти нареждат или разпределят автоматично, как мислиш?
Има не малко теми за това как става крайното оценяване на студентите. Отборната работа също участва като процент в тази крайна оценка, така че по-скоро е препоръчително за всички да участват. Лично ако ме питат, бих участвал и без оценката. На днешно време без отборна работа си за никъде.

ПП. Щях да съм по доволен от нещо свързано с програмиране, алгоритми и т.н. отколкото събирането на въпроси и картинки и сглобяването им в PowerPoint, но какво да се прави, живота не е справедлив по подразбиране :)))

от redOne (0 точки)


0
Според мен ще е интересно да работим в групи и на практика като сме по 10 човека, всеки ще трябва да измисли по 2 въпроса. След това един човек от групата, ще ги помести и форматира в два файла. Можеш да пропуснеш без проблем, но освен бонуса да не забравяме, че помагаме и на академията.

от amon.ra (521 точки)


2

Здравей,

Отборният проект не е задължителен нито за присъствено обучаващите се, нито за онлайн курсистите. 

Той ще ти донесе 10% бонус към крайната оценка за C# част 1. Процент, който не е за подценяване.

По-важното е, че ще се сблъскаш с всичките плюсове и минуси произтичащи от кооперативната работа. В софтуерната индустрия ще се сблъскваш постоянно с това.

Записването на присъствените курсисти приключи, те вече са разпределени по отбори. Онлайн курсистите имат възможност да се запишат за участие до 17 ноември 2013 - 23:59 часа, но това ще е възможно само ако са изпратили първите си две домашни работи. Отборите на онлайн курсистите ще бъдат разпределени на 18 ноември.

Какво представлява този път отборният проект можеш да видиш тук .

 


от MMDimitrova (544 точки)