Проблем с логването в новия BG Coder


2
Здравейте!
Проблема е че не ми приема парола/потребителско име в новия БГКодер, а в стария си работят нормално. Трябва ли да се направи нещо допълнително, че да ме приеме, което аз не знам? Опитах да се регна на ново, но дава че това име вече съществува. Освен това в стария с това име и с тази парола си влизам безпроблемно.
Ако някой знае какъв е чалъма, да пише :)Отговори2
Още не е пуснат официално новият бгкодер, най-вероятно нарочно са го направили да не може да се влиза. Като съдържание ще е същият като стария, така че засега се упражнявай в него. Ще бъде обявено официално, когато бъде пуснат, а до тогава си остава бета версия :)

от Hristo.B (3885 точки)


0
Ааа, това ли било, е за мен няма значение къде ще се упражнявам. ПРосто си помислих, че вече може да се ползва, та реших да го опозная. Окей, благодаря :)1
Здрасти. Имаш ли информация, че новия BG Coder работи? Струва ми се, че ако беше, щяха да се похвалят. Тъй че, използвай си "единствения" за сега.

от wooden_jesus (2128 точки)


0
На последната лекция на която бях казаха, че просто ще си смени облика, тоест когато пуснат новият BGCoder официялно, просто старият ще бъде заменен и пак ще си ползваме същият линк, така че за сега най-добре използвай старият сега, защото новият явно все още не е готов напълно. : )

от mbelev (2312 точки)


0
Колеги, позволявам си да пиша в тази тема , защото общото е проблем в новия BGCoder. А именно, три поредни дни поствам един и същи код, на изпитна задача и всеки път ми намалява резултата с 10%. Проблемните тестове ми казават , че са RunOfTime. Това да разбирам, че е от натовареността на сайта, но каква е вероятността , на изпита, където ще бъде интензивно post-ването да се получи същото ?

от geniusvil (192 точки)


0
И на 17 януари при мен не става регистрацията - на забравена парола, казва че няма такъв имейл, когато се опитам да се регистрирам, потребителското име е заето. Останах с впечатлението, че не е добре да правя нова регистрация, тогава... какво?

от Evgenia Hristova (0 точки)


0
Здравей, Най-добре пиши на email-a на академията
Academy@telerik.com

от bankoff (3997 точки)


0
На мен ми казва, че е изпратен мейл ама не е. Все за половин час щеше да пристигне. Освен ако врага не е застрелял гълъба?? :)0
Аз го чакам от 1 месец тоя имейл с паролата.....Не помня колко пъти цъках да ми пращат нова парола...

от Vazzzz (1380 точки)


0
В такъв случай пишеш на academy@telerik.com с username-a си и e-mail.

от ivaylo.kenov (30760 точки)

0
И аз чаках няколко дни email с паролата, в събота вече писах и на academy@telerik.com, но есе още нямам отговор. От една страна така поне изгледах доста видео материал с решени задачи, от друга обаче се чудя ако да предположим, че до изпита все още не съм пререгистрирана, проблем ли ще е да го направя на място?

от rdimcheva (60 точки)