Как ще се разбере кой не е взел никакво участие в отборния проект?


0
Здравейте,
След като се записахме за участие в отборните проекти бяхме раделени на групи. Почнахме работа над проекта без пълен състав на отбора.
Как трейнърите ще разберат кой е взел участие и кой не?
И ще бъдат ли приемани проекти, които са коренно различни от тези на съобветния отбор на курсиста?Отговори1
Освен твоята оценка за всеки съотберник (след края на отборната работа ще изпратят на всеки форма за оценка на останалите), по време на защитата ще ви питат кой е работил, как сте се сработили и ще ви поискат да покажете логовете в системата (ако имате по условие да използвате някаква Source Control-система от рода на TFS, SVN, Git и подобни). Относно проектите - всеки участник от отбора изпраща един и същи проект накрая, така че няма как да се получи така, че един отбор да е изпратил няколко проекта - затова сте и отбор, за да работите заедно (или поне колкото е възможно).

от kalbo_17 (2709 точки)


4
Когато приключи отборната работа ще имате възможност да оцените (анонимно, разбира се) работата на съотборниците си. Това е начина, по който ще се разбере кой е работил по проекта и кой не.

от gallumbits (2371 точки)


0
Сега разгледах списъка за отборите. Всичките 10 човека, това ли трябва да е нашия тим. Защото аз очаквах да сме около 3-4.

от andrei_pl (247 точки)


0
Колкото ви е казала системата - толкова сте... Отборите този път са по-големички принципно.

от Matrix (2857 точки)