[C#] Part 1 - Упражнения четвъртък и петък (21.11.2013, 22.11.2013)


4
Здравейте,
Дончо (ако не бъркам) спомена след една от лекциите, че май нямало да се провеждат упражнения в съответните дни, защото нямало свободни зали.
Искам да попитам дали има някаква окончателна информация.
И ако има упражнения, асистентите трябва ли да идват?
Поздрави.Отговори11
Здравейте,
За тази седмица залите са заети. Ще получите информация до края на седмицата кога ще са самите упражнения. Най-вероятно ще бъдат по същото време като лекциите, но от следващата седмица.
Поздрави,
Ивайло

от ivaylo.kenov (30760 точки)


0
Посещавам лекциите във вторник и петък от 14:00 до 18:00 часа. В момента в календара в студентската система имам отбелязани и 22-и и 26-и ноември като дни с лекции. На календара ли да вярвам, или на това, което чета тук? (както са писали и колегите, на последната лекция във вторник нямаше официална информация по въпроса)


0
Календара е направен в началото на курса (събитията в него). Тогава са ви добавени лекциите на съответните дати и групи. Когато има промяна и в случай, че изрично се казва, че няма да има упражнения/лекции, значи няма да има. Стига да няма някаква промяна, за която предполагам ще съобщят.

от tisho (1966 точки)


0

Здравей,

Аз не съм чул за отмяна на упражненията, специално за групата, в която съм записан (четвъртък 18.00ч.), а и няма нищо писано в секцията "Важни съобщения".

От друга страна, за упражненията четох, че ще присъстват асистенти, защото лекциите свършиха, в понеделник и вторник имаше демонстрации за решаване на изпитни задачи и сега следва само да се упражняваме под надзора на Асистентите :)


от m.tonkov (161 точки)


0
По принцип е така, но след лекцията лично го питах и спомена, че май нямало да има, защото нямало свободна зала. Не го е казвал по време на самата лекция публично.

от tisho (1966 точки)


1

На вчерашната лекция се каза, че нямало да има свободни зали за четвъртък и петък, та дори и за другия вторник евентоално...


от ivoiv8 (25 точки)


0
И аз това се чудя вече втори ден. Честно казано ми е много важно, но отговор от никъде не се чува. В темата "Материали за подготовка за изпит" зададох същия въпрос, но никой не отговаря конкретно. Е, явно и самите лектори или хората които би трябвало да имат инфо не са наясно все още :(1
Тоест утре изобщо не трябва да ходим?0
Да, както и в петък.

от BaklavaBg (209 точки)


0
Мисля, че не е лошо тази тема да се сложи във важни съобщения.0
Тази тема има давност няколко дни. Не е с такава важност. И затова прецених, че е по-нормално да е в курса C# 1.

от tisho (1966 точки)


0
Сега в крайна сметка от това, което прочетох не се разбира дали ще има занятия или не. В календара са добавени, че ще има , аз съм в групите във вторник и петък от 2 до 6. Та има ли сигурна информация дали утре ще имаме занятие ?

от mbelev (2312 точки)


0
Според това, което е написал Ивайло Кенов, няма да има. Но когато не е публикувано във Важни съобщения, не съм 100% сигурен.0
Абе хора.. какво като не е във важни съобщения. Ивайло, който е трейнър и преподава, ви казва, че НЯМА ДА ИМА лекции/упражнения, защото НЯМА свободна зала. Не знам как по-ясно трябва да се каже..
Прочетете още веднъж внимателно какво е написал Ивайло Кенов. Не пишете излишни коментари, които само да стряскат и объркват допълнително хората.

от tisho (1966 точки)


0
Въпросът е, че ако не е във Важни вероятността да се пропусне е голяма. А има хора които пътуват за тези упражнения. На мен ми е ясно, че няма да има. :) Бъди по-позитивен


0
Затова като влезеш във форума, се отваря начална страница, в която на първо място излизат темите, в които е писано последно.
Няма да споря повече. Сложи ми флаг ако искаш и някой модератор ще я прегледа и ще прецени.

от tisho (1966 точки)


1

А за малко повече информация можете да погледнете и тази тема. Накратко - имайте търпение, следете форума и си проверявайте пощите. Няма да ви оставят неинформирани и няма нужда едни и същи неща да се предъвкват по няколко пъти.

Успех с подготовката и изпита след това!


от LSvilenov (1750 точки)


3

Последен отговор по темата от Ивайло Кенов, получен по мейл днес (21/11/2013) в 14:00:

Днес и утре няма да има занятия към курса C# част 1. Утре ще получите повече информация кога ще бъдат възобновени (най-вероятно от следващата седмица).

Поздрави,

IVAYLO KENOV

TELERIK CORP.
0
Потвърждавам. Също потвърждавам и че следващата седмица ще има упражнения с асистентите, ще получите мейл с допълнително информация. :)

от ivaylo.kenov (30760 точки)

0
OFF TOPIC: Колега Николов, този мейл от лична кореспонденция с тренера ли ти е, защото аз нямам и да знам дали нямам някакъв проблем с мейла, с който съм се регистрирал във форума. Поздрави!

от m.tonkov (161 точки)0
Здравейте,
някой случайно да знае дали упражненията другата седмица ще са подобни на последното, което се проведе, или ще решаваме задачи всеки индивидуално, както след всяка от темите?

от rdimcheva (60 точки)


0
Ще се решават задачи. Всеки индивидуално. Проверете си имейла, с който сте се регистрирали в системата на терелик. Там има повече информация.

от ivossss (100 точки)