Отборна работа?


0
Уча C# част I online . Живея на 3000 километра от София . Искам да знам дали ако участвам в отборната работа с колегите но не дойда за защитата дали ще е фатално за взимането на курса. Тоест дали ще мога да го взема без да съм дошъл на защитата. Просто идването ми до България за изпита по C# - част I ще ми коства около 200 евро ако идвам и за защитите на всички курсове обучението ми ще стане непосилно от финансова гледна точка . И искам да знам също за кога е предвидена тази защита ако не се знае точна дата поне ориентативно след месец или 2 ?

в Други от Георги Илиев (0 точки)


Отговори0
Мисля, че за защитата е достатъчен един човек от отбора. Поне на C#2 беше така.

от agentzero (0 точки)


1

Здравей,

ето ТУК в тази тема е пълната информация по въпроса :)

Edit:

За онлйан участниците в темата, към която съм дала линк, изрично пише:

"За участващите онлайн няма да организираме присъствени защити, но ще проверим тестовете ви по същите критерии, като за присъствено участващите в академията."


от dani.georgieva (3072 точки)


0
Най-верен отговор :-)

от ellapt (6303 точки)


0
За защитата е необходимо да има 1 участник от отбор, тя като цяло е максимум 5 минути, така че няма смисъл да се разкарваш и да се охарчваш заради нея. Все ще се намери някой от отбора ти, който да е в София (или поне по-близко до София) по това време. Иначе самата защита най-вероятно ще бъде няколко дена преди изпита (поне досега беше така).

от kalbo_17 (2709 точки)


0
В линка на dani.georgieva пише :
"За участващите онлайн няма да организираме присъствени защити, но ще проверим тестовете ви по същите критерии, като за присъствено участващите в академията."
Последно 1 човек или 0 ще защитават отборната работа? И ако се падна в отбор с хора които не са от София как ще се разберем кой да се охарчи? Българите не са много паралии както знаете на никой няма да му се иска.

от Георги Илиев (0 точки)

0
Ами линка, който дадох е към тема постната от трейнъра Жоро, така че е по-вероятно това, което пише той да е истина :)

от dani.georgieva (3072 точки)1
Смятам че никой от отбора няма да ти се сърди че не си пропътувал 3000км за да си защитиш отборната работа за 2 минути. Така че предполагам че няма да е проблем, хубаво ще е все пак обаче да има някой от отбора да я защити.0
Като допълнение:
Трябва да има поне 1 човек, който да защити работата, иначе пишат 0 точки на целият отбор. Или поне така беше на моята отборна работа.

от tisho (1966 точки)


6

Онлайн участниците няма да защитават проектите си присъствено. Те ще изпратят проекта си чрез системата на Телерик (както домашните). 
Проектът се изпраща ето от тук (веднага след последната лекция):

 http://telerikacademy.com/Courses/Courses/Details/144

Съвсем скоро ще се пусне записването за онлайн участниците. Скоро след това ще бъдат разпределени отборите.  Ще получиш имейл, но за всеки случай  следи и Студентската система.
 


от MMDimitrova (544 точки)


0
Едит: линкът е полезен, само срокът за предаване е 4 декември 2013 г.

от ellapt (6303 точки)


0
Добре , благодаря на всички !

от Георги Илиев (0 точки)