Отборна работа


0
Тъй като карам академията онлайн и не съм включен в отборна работа.Имам ли право да се явя на изпит?И това,че нямам доомашно в категория "отборна работа",ще ,и повлияе ли по някакъв начин.Отговори0
По принцип отборната работа не е задължителна, затова беше дадена възможност на всеки да прецени дали иска да участва. Все пак темата е по-различна, от темата на курса. Ако предадеш всички домашни от лекциите към курса, би трябвало да получиш покана за изпит. В случай на проблем - пишеш до съпорта.

от amon.ra (521 точки)


3

Отговор на въпроса ти тук.

 
0
Здравейте, и аз имам въпрос свързан с отборната работа. Включен съм в online курса в академията. Имам голямо желание да се включа в отборната работа, но работя, което ограничава времето ми доста. Заради това не искам да подавам заявка, че желая да се включа а в последствие да не ми остане време и отбора да страда от това.Въпроса ми ако успея да направя заданието и необходимите презентации без да съм подал заявка за участие, мога да изпратя това което съм направил и дали то ще се оцени.Знам , че няма да отговаря точно на изискването за отборна работа, но пак повтарям, че имам желание но не искам да бъда безотговорен към евентуалния отбор в който ще се включа!!Благодаря Ви за отговорите.:)

от rodytooo (85 точки)