Решаване на задачи на упражненията?


2
Здравейте. Днес бях на упражнение от 18:00, но не се решаваха задачи от предишни тестове от трейнър. Интересува ме дали в следващите три упражнения ще се решава или просто ще се задават въпроси към асистентите за дадена задача, както днес?Отговори2
Здравей,
Това, което в момента имате до четвъртък, са упражнения - идвате и асистентите ви помагат на всякакви въпроси и задачки, които може би имате.
Подготовката за изпит се случва само веднъж на всеки курс и тя вече мина за C# част 1.
Поздрави,
Ивайло

от ivaylo.kenov (30760 точки)


3
Доколкото знам ще бъде по същия начин както днес :)

от kris4o1993 (3555 точки)


1
Идеята на упражненията като цяло (спорд мен) е да си изрешил нещо и да си спрял някаде, я не разбрал нещо, я има недоизяснено нещо, я нещо е трудно и не можеш да го направиш, я условието на някоя задача те обърква и такъв тип неща. По тази логика според мен няма нужда трйнър да решава задача, а всеки които до където е стигнал, отива за помощ от по знаещите, защото за всеки различни неща са различно трудни, а не мисля, че има смисъл трйнърите да решават всички задачи, все пак трябва да се помъчим и самостоятелно.

от H.Tsekov (769 точки)


4

Да цялата седмица (от понеделник до четвъртък всяка вечер от 18:00 - 22:00) ще има само упражнения с асистенти (и някой и друг лектор), няма да се решават задачи от изпити, а само ще ви се помага. Целта е ако имате някакви задачи, които не сте успели да решите да отидете там и да ви помогнат на място, а и вече минахте целият материал и мисля, че всички изпитни задачи са решени(има видеа от минали години в страницата на курса най-отдолу).


от Hristo.B (3885 точки)


0
само да кажа, че упражнения ще има и от 14 до 18 часа във вторник и петък Edit: Явно грешката е моя и няма да има упражнения от 14 до 18 часа

от anilak (1134 точки)

0
Напротив, вторник и петък от 14 до 18 часа НЯМА упражнения. Поне няма официални, запазени в залите. От къде имаш тази информация?

от ivaylo.kenov (30760 точки)