[C# teamwork] не можах да стигна навреме,не можах да пратя проекта.


1
Съжалявам,че занимавам целия форум на Телерик с мен,но искам да си предам домашното от Teamwork-а от C# част 1,но пропуснах срока,защото бях в академията на лекции...Това не ме оправдава,но все пак с отбора ми много се потрудихме и искам и аз да съм вписан в листите.
Искам да попитам някой по-висок в йерархията, дали можете да ми прибавите в домашните че имам домашно по отборната работа.Отбора ми беше "Melon".Питайте,който желаете от отбора ми те ще потвърдат че работихме заедно.
Моля ви помогнете ми,наистина съжалявам.Отговори0

Най-добре пиши директно на имейла на Академията (academy@telerik.com). Ако има някой, който може да ти помогне в случая, това са точно те!


от kalbo_17 (2709 точки)


0
много ти благодаря за бързия отговор

от kassskata (128 точки)

0
За нищо, дано ти съдействат от Академията :)

от kalbo_17 (2709 точки)


1

Здравейте, с kassskata сме в един отбор, потвърждавам че е участвал много активно през цялото време, а проектът беше готов още преди няколко дни, очевидно става въпрос за неволна грешка, наистина се надявам да му съдействате, защото той си е свършил работата на 100% !


от petrov.peter (32 точки)


0
благодаря ти колега. :)

от kassskata (128 точки)


0
Колега пиши им и на Фейсбук страницата. На мен лично от там ми отговориха много бързо, докато тук формата даваше някаква грешка. Дано ти приемат проекта.

от Rusekov (971 точки)


0
стискам палци. не искам да ставам прекалено напорист.Написах на майл-а им едно писанце а утре вечер ще пиша и в фейс.така мисля че е правилно.

от kassskata (128 точки)

0
@kassskata според мен сега е моментът да си напорист, защото се разпределят местата за изпита, според това кой е предал домашните и кой не, затова пиши на всички възможни места, едва ли ще се засегнат, ако пишеш и във фейса ;)

от petrov.peter (32 точки)