Питане относно домашните.


0
Имам едно питане.Понеже последните седмици нямам много време заради лекциите и малко съм префасонил някой домашни ( нямах време да си открия грешките, за да ги поправя и набързо съм ги правил), та питането е ако някой домашни са ми слаби това на какво би повлияло??Отговори3
Здравей,
излишно е да ти казвам, че е хубава практика да си пишеш домашните редовно и добре :) домашните са доста по-малка част от крайната оценка така или иначе. Би трябвало ако тях не ги правиш добре да не направиш добре и проекта, така че са свързани нещата. Но ако питаш за домашните като тежест в краината оценка - имат доста по-малко от проектите, но без тях не можеш да се бориш за сертификат.
Поздрави

от Untchble (1306 точки)


0
Ами правя ги абсолютно всичките, но както казах някой домашни са ми малко зле поради липса на време, но се надявам за следващите да не се повтаря :)

от iwitass (3695 точки)


1
По-важно е че ги имаш. Сроковете са важни, но все пак нали целта е да научим нещо. Пък и колектива от академията са свесни, ако в бъдеще имаш време и си оправиш домашните, едва ли някои ще те "накаже" че си ги коригирал и пратил отново.

от V.Shterev (1151 точки)


0
Струва ми се че някъде пишеше че домашните са 30% от крайната оценка. Останалите 70% са за проектите. За Сертификат ти трябват 90% .... надявам се да не те заблуждавам с информацията, но такъв спомен имам, дано информацията е актуална. ако не, моля някой по-компетентент да ме поправи.

от mvgmvg (296 точки)


3
Както казват, програмист се става с писане а не с четене, за мен домашните са най-важната част от усвояването на даден материал. Моя лична практика е да предавам всички домашни след като съм се убедил че съм усвоил материалът много добре не преди това, защото ако нещо пропусна или не разбера на 100% темите се натрупва една след друга до момент в който трябва да се направи пълен формат и рестарт :).

от Vladimir Amiorkov (0 точки)


4
Дайте и аз да се включа в питанията :) Гледам че си седят още итеми-те от първото домашно в секция домашни и аз лично предадох второто домашно отново преди няколко часа да видя дали става и се предаде без проблем. Тези срокове за какво са като можем да предаваме домашни и мнооого след тях?
Също така - това може и да е питано но аз лично не съм го засякла - ние по какъв начин ще си получаваме оценките, т.е. ще получим е-мейл или трябва в някакъв сайт да проверяваме? И по-важното - гола оценка ли ще получим или ще ни кажете и къде са ни грешките? След няколко дена се навършват два месеца от началото на курса а аз така и не съм чула за прегледани вече домашни. Аз искам да знам какво съм объркала в предишните задачи да не го бъркам повече в следващите - иначе няма много смисъл. Не че сега с натрупване на опит не си намирам някои грешки в началото де, ама все пак - друго е като някой специалист те насочи.

Само да споделя че съм от он-лайн посещаващите курса, ако има значение.

Благодаря предварително :)

от kate_master (0 точки)