Изпит PHP уеб разработка


1

Здравейте!

Не можах да се въздържа. Нямах възможност да се явя на Тестът, но го преживях, но не съм вярвала, че изпита ще е публичен... 

Линк към протичащия изпит в момента  http://telerikacademy.com/Courses/Courses/Details/104 Лекция 12

image Файл архив с база данни и задачи за изпита.

И все пак успех на всички, които стигнаха до "изпит".
 

П.П. Това е прецедент в Академията. Ако греша някой да ме поправи... И все пак на 5-ти и 6-ти има изпити по C#. Ако е нормална ситуацията би следвало да публикуват и задачите по C# ;)

Диди
Отговори3
Изпит като изпит... условието е качено след началото му...

от lamerko (1141 точки)


0
И аз не виждам никакъв проблем. Който толкова много иска да се цигани, ще го направи така или иначе, въпроса е каква му е ползата на някой изобщо да преписва?? :)

от d3nyy (22 точки)


-1
Какво му има на изпита ? Изпит като всички - така както в университетети преди изпита се вади темата и се обявява публично, така и този трябва да е по същия начин.

от ibalistix (0 точки)


0
Здравей, Диана!
С AntiCheat програмата няма никакъв проблем със задачите за изпит.

от ellapt (6303 точки)


0
@Ella, колко приложения или сайта проверява AntiCheat? Възможно ли е да провери съдържанието на всяка страница, която посещаваме и изобщо възможно ли е да определи какво е съдържанието й?


0
Е, все пак на изпит са се явили най-добре представилите се на теста. Това означава, че те са много добре подготвени и едва ли биха се излагали да хитруват.

от ellapt (6303 точки)


0
Реших да пренапиша кода, тъй като Гатака каза, че не е задължително да пишем с обекти. По незнайни и до този момент за мен причини ми се счупи password_verify и връщаше винаги false. Реших да оставя паролите некриптирани, като упомена за това в текстови файл в архива. Заради това идва проблемът, че не е спазена напълно точка 9 от условията . Тестовият потребител си ми е в базата, но тъй като паролата към него е хеширана предварително, при проверка няма да може да бъде логнато с тези детайли.. Надявам се да не изгърмя повече от заслуженото :/ :(

от staccobain (834 точки)