Записки за изпита


2
Според вас, дали ще има проблем ако си сложа всички нужни записки и разработени кодове на една флашка, която да ползвам на изпита, тъй като нямам лаптоп?



Отговори



1
Няма да има проблем.

от Opteronic (1153 точки)


1
Някъде по форума имаше подобен въпрос и казаха, че няма проблем да се използва флашка ;) Поздрави и успех на изпита!



1
Мисля, че можеше да се използва всичко без да пишеш по форуми или да дадеш на някой да ти реши задачата

от LovechGuy (267 точки)


1
Да, не би трябвало да имаш проблем. Можеш да си донесеш и самия учебник или записки на ръка.

от gradev (1661 точки)


1
Сигурен съм, че няма да има никакви проблеми да си носиш флашка. Особено щом ще ползваш настолен компютар не виждам друг варинат, защото след като се активирам AntiCheat програмата няма да може да изпозлваш dropbox, googledrive и т.н.
Така че не се притеснвай, записвай смело на флашка всичко, което ще ти помогне.

от andreykata (386 точки)


-1
Аз като вариант за ''подсказване'' мисля да използвам плюсът на BGCoder , че можеш директно от сайта да видиш решението на която и да е задача , По-този начин ако видя на изпита задача , подобна на някоя от решените на другите изпити може да ми даде добри насоки . Предполагам би трябвало да нямам проблем с това ? : )

от RosenIliev (-3 точки)


0
Къде видя решения на задачи в BGCoder ?

от petrov.peter (32 точки)

0
Ами ако си я решил ти, ще имаш достъп до своето си решение. Чуждите решения не можеш да видиш. Можеш да намериш и авторските решения на задачите от минали изпити с малко ровене в студентската система. Но ... повярвайте ми - няма да ви стигне времето.

от JulianG (5316 точки)



0
На изпита можете да ползвате всичко с изключение на връзка в реално време с друг човек. Не са разрешени (или поне не би трябвало да ползвате) софтуери за Тeam Work от типа на SVN, TFS, Git ...
Спокойно можете да ровите и да сваляте каквото намерите в интернет, което би могло да ви е от полза.
Не съм сигурен, но предполагам че или анти чийт клиент, или рутера който осигурява нета по време на изпита, ще логва кой какво е правил, къде е ходил какво е свалял и качвал. При съмнения тези логове може да се разгледат и ... сещате се.
Така че избягвайте да "намирате случайно" решение точно на вашата задача. Можете да си ровите в нета колкото искате (ако ви остане време за това) да "заимствате" код от предни изпити или от всякакви източници в интернет, до които успеете да се докопате.
Но моя съвет е - пробвайте да решите задачата сами. Ползвайте интернет само ако не си спомняте синтаксиса на дадена команда, или срещате трудности с превода на условието. Опита да си построите стратегия, с която да "измамите" и някой друг да реши вместо вас задачите на този изпит може и да мине, но повярвайте ми ... безмислено е. Ако още отсега имате проблеми с материала и смятате да ползвате такива методи - няма да изкарате дълго.
Отплеснах се ... на въпроса: можеш да ползваш всичко в интернет, което би ти свършило работа. Можеш да си донесеш ако искаш цялата библиотека от в къщи. Можеш да си донесеш 1 терабайт външен хард диск, натъпкан със сорс код на C# и да го позлваш. Но ти гарантирам, че на изпита няма да има задача която да ти отнеме повече време от търсенето на подобно решение в 1 терабайт сорс :) (освен ако не знаеш наизуст какво има в тоя терабайт, но ако го знаеш наизуст ... едва ли ще ти трябва "сламка" за точно този изпит :) )

от JulianG (5316 точки)